Prevence proti chřipce

15.10.2009 19:45

  

Prevence proti chřipce   

Např.

Medová masáž - příjemnou formou vytahuje z těla toxiny a odpadní látky. Odlehčené tělo se snáze ubrání škůdcům. Součást procedur v Ateliéru.

Sauna - nejlépe jednou týdně. Lépe pak zvládáme změny teplot.  Saunování zvyšuje schopnost našeho organismu likvidovat viry a bakterie. Silice z éterických olejíčků, používaných při saunování, pročišťují dýchací cesty, uvolňují je a zlepšuje jejich obranu proti nejrůznějším infekcím. Éterické oleje se používají také k přirozenému dezinfikování Ateliéru zdraví a krásy.

Spánek - při jeho nedostatku hrozí třikrát vyšší riziko, že dostaneme chřipku.

Pravidelný pohyb (Bývá součástí cvičení, které se koná každé pondělí od 17 hodin v Ateliéru zdraví a krásy.)

Zelený čaj- obsahuje antioxidanty, což posiluje buňky. (Kvalitní zelený čaj se pije také v rámci cvičení, které se koná každé pondělí od 17 hodin v Ateliéru zdraví a krásy.)

Racionální strava - s dostatkem vitamínů, minerálů a enzymů. Tj. co nejčerstvější. Hodně zeleniny - ta obsahuje i fytoncidy, tj. látky, které přirozeně hubí bacily a jiné škůdce. (Jídelníček na míru v Ateliéru.)

Psychická pohoda. (Prospívají i meditace, vizualizace. Bývají součástí cvičení, které se koná každé pondělí v Ateliéru zdraví a krásy.)

Masírování bodů na imunitu. (Bývá součástí cvičení, které se koná každé pondělí od 17 hodin v Ateliéru zdraví a krásy.)

Povzbuzování činnosti brzlíku (Bývá součástí cvičení, které se koná každé pondělí od 17 hodin v Ateliéru zdraví a krásy.)

Čistota střevního traktu (Přispívá k ní i strava bohatá na chlorofyl a vlákninu - tj. listová zelenina, zelený ječmen, chlorella. K doptání v Ateliéru zdraví a krásy.)

Zpět